Cyclo
Español | Català | English

    Segueix-nos a: Facebook
.: Pàgina principal | .: Els Quadres | .: Notícies | .: Subscripció | .: Contacte | .: Sobre Cyclo | .: Colors | .: Links

    Opinions:
 

Cyclo Bicycles neix després de molts anys de relació amb la indústria de la bicicleta.

Els meus primers records són damunt d'un tricicle, jugant en un parc al costat de casa dels meus avis.
Un cop superades les primeres pors i inseguretats i després de mostrar una certa habilitat i estabilitat damunt del vehicle, va arribar a les meves mans, una BH de color vermell.
Amb ella el meu avi va descobrir que el seu nét era tot un intrèpid i que sentia una gran atracció pel risc, ja que sempre sota la seva atenta i protectora mirada, em llançava per la rampa d'una escola, a tota velocitat. No recordo cap caiguda important ;)

Just des de l'inici de l'aparició de les mountain bikes, vaig començar a muntar en una d'elles, podent així gaudir també d'una altra de les meves grans passions, la muntanya. Així, un grup d'amics vam descobrir al costat de Barcelona, el Parc de Collserola, on amb entusiasme ens dedicàrem a explorar les seves pistes i camins.
La copa del Món va aterrar a Espanya. Vam anar a veure la cursa i em vaig enamorar d'una Marin Team Issue d'acer. Tenia 18 anys. Vaig fer tot el possible per comprar aquest quadre i alguna cosa va canviar en mi.

A partir d'aquest moment no he deixat d'estar pujat a una bicicleta, ja sigui de muntanya, carretera o urbana. He viatjat i competit amb elles i finalment vaig aconseguir una feina a la botiga més important del sector a Barcelona. La meva experiència professional abasta des de l'atenció al client en botigues, relació amb distribuïdors i col · laboracions en revistes, esdeveniments i viatges en bicicleta.

I aquí estic, il·lusionat, uns quants anys més tard, dissenyant bicicletes, per a mi, el vehicle més sorprenent. Un vehicle que fa feliç a la gent i que al cap i a la fi, és del que es tracta.

El principal objectiu a Cyclo Bicycles és construir una bicicleta duradora, robusta i que repongui a totes les teves necessitats. Una bicicleta que voldràs usar com més puguis.

Una bicicleta que et farà somriure.

Benvingut a Cyclo Bicycles.

Bernat

  [...] I sobre la bicicleta, estic impressionat! El comportament és excel · lent. No sé quan ciclista sóc, però durant els últims 15 anys pedalo una mitjana de 14.000 km l'any. És aquest tipus de bicicleta amb la qual vols pedalar massa dur i amb la que et canses massa ràpid. La bici reacciona de forma molt sensible a les teves ordres. Crec que és una mica millor que la meva bici 'English'. Només puc estar d'acord amb tu en dir que és una gran escaladora. No hauria de ser un problema vendre els teus quadres si pots convèncer la gent que l'acer pot ser tan bo com el carboni [...] BO - Suècia

"Frames like this make me feel special because I don’t want to race them.  I don’t want to do time trials or sprints.  Instead, I just want to ride them. Cyclo Bicycles is a company based in Spain that manufactures classic-looking custom frames, taking a step away from the all-carbon, weight-conscious mentality of bicycling.  Cyclo’s mission statement reflects their approach to cycling – they write that they simply want to make the rider smile.  In regards to that, everything about these frames are made-to-order so it would be hard to frown". 
Colin - Bikerumor.com

 

© 2011 Cyclo Bicycles | Barcelona | info@cyclobicycles.com | www.cyclobicycles.com
Fotos de B.V. | Diseño de B.V.